Vanaf 1999.


Missie

Het werk van De Ontwerpers is origineel, doordacht en vaak beeldend. We sturen aan op sterke concepten die verrassen, verleiden, aan het ­denken zetten en tot de verbeelding spreken. Dat legt een fundament onder jouw communicatie. We verbinden, creëren draagvlak en bewegen tot actie. We willen dat jouw doelgroep de boodschap begrijpt én voelt.


Wat?

Je kunt bij De Ontwerpers terecht voor alles wat bij creatieve communicatieprojecten komt kijken. Van kleine klus tot groot totaalproject. Van flyer tot boek of magazine, van een enkel logo tot een complete visuele identiteit, met website of -shop.


Concept, vormgeving, tekst en beeld; De Ontwerpers maken het. 


Wij zijn sterk in totale trajecten: van conceptontwikkeling en strategie, vertaling naar vorm en inhoud, art direction tot en met de productie.


Je kunt ons dus bijvoorbeeld vragen om: ideeën, concepten, strategieën, magazines, boeken, speciale / jubileum uitgaven, websites en -shops, banners, advertenties, posters, folders, flyers, kaartjes, visuele identiteiten, logo's, huisstijlen, illustraties, teksten, fotografie, styling, storytelling, gadgets & specials, ...Aanpak

De Ontwerpers werken toegewijd aan elke opdracht. We luisteren en denken mee. Dit gecombineerd met onze ervaring en indien nodig marktonderzoek, maakt dat we communicatiemiddelen ontwikkelen die perfect passen bij de organisaties waar we voor werken. We versterken de identiteit en uitingen van onze opdrachtgevers en helpen ze hun doelen te bereiken.


We werken precies en punctueel. We zorgen er altijd voor dat het totaalplaatje helemaal klopt. Dat doen we door een scherpe en kritische blik. De Ontwerpers gaan voor beter dan goed. Onze manier van werken biedt opdrachtgevers vertrouwen en dat zorgt ervoor dat ze graag lange samenwerkingen met ons aangaan. Daar zijn we trots op!


We gaan graag met je in gesprek om te zien wat we voor jou kunnen doen. Bel of mail gerust.


Team

De Ontwerpers werken graag samen, met een team dat we steeds opnieuw formeren. Wij brengen de juiste mensen bij elkaar, kiezen wie het beste aansluit bij de vraag en voeren een strakke regie over een sterke cast van onder anderen fotografen, illustratoren, tekstschrijvers, web- en app ontwikkelaars, social media experts en ruimtelijk ontwerpers.