OPDRACHTGEVER

SPAR Holding


WAT?

Vormgeving Dinner of Hope pakket

OPDRACHTGEVER

SPAR Holding


WAT?

Vormgeving Dinner of Hope pakket

Hope doet leven! Gezellig eten voor het goede doel

SPAR stimuleert – in samenwerking met Orange Babies Nederland – haar klanten om een gezellig diner voor familie en/of vrienden te organiseren. Doel is om via de thuisdiners financiële ondersteuning te bieden in de strijd tegen de hiv besmetting van zwangere vrouwen en baby’s in Afrika.  De tafelgasten dragen allemaal een bedrag bij en maken daarbij kans op mooie prijzen. Deelnemers kunnen mooie prijzen winnen, waaronder een dinner bij Las Palmas van Orange Babies ambassadeur Herman den Blijker.

Marielle Witjes, marketingmanager bij SPAR licht toe: “Het klinkt misschien wat zwaar op de maag om gezellig te gaan tafelen rondom zo’n thema, maar het blijkt juist dat dit mensen dichter bij elkaar brengt en een goed gevoel geeft. We eten wel vaker samen, maar nu doen we het ook nog ergens voor. Dat is het idee”. 

SPAR helpt haar klanten bij de organisatie van een Dinner of Hope en biedt speciale ‘Dinner of Hope’ tafelpakketten aan voor slechts € 2,50. Zo’n pakket bevat o.a. informatie, uitnodigingen, een grote tafelloper, placemats, sfeerlichtjes en menukaartjes. De Ontwerpers gaven aan dit alles vorm.

​In opdracht van SPAR Holding.

SPAR Holding

NATIONAAL SCHOOLTUINPROJECT

Gemeente Breda

MAGAZINE GEBIEDSONTWIKKELING

SVP Sfeerbeheer

GLOBAL CHALLENGES INTERNATIONAL BOOST!