OPDRACHTGEVER

SPAR Holding


WAT?

Diverse communicatie en ontwikkeling lesmateriaal

OPDRACHTGEVER

SPAR Holding


WAT?

Diverse communicatie en ontwikkeling lesmateriaal

Diverse communicatie en ontwikkeling lesmateriaal

Het Nationaal Schooltuinproject is een leuke manier om kinderen op weg te helpen en enthousiast te maken voor de moestuin. Wanneer je als basisschool deelneemt aan het project, krijg je een eigen mini-moestuin-pakket om samen met de kinderen in te werken. In het pakket zitten kweekzakken, benodigde zaden, kweekmaterialen, potgrond, receptenboekjes en activiteiten voor in de klas, zoals werkbladen en een groente-memorie.


Hoofdsponsors SPAR, Attent en Intratuin verdelen landelijk 1.750 gratis pakketten onder zo’n 1.000 deelnemende scholen binnen het primair onderwijs. “De kinderen in onze buurt zijn onze toekomst. Door hen al op jonge leeftijd bij gezonde voeding te betrekken, beïnvloeden we hun eetgewoonten positief. En daar hebben we allemaal een boodschap aan.” [Susanne Kroon, commercieel directeur van SPAR]


De Ontwerpers gaven vorm en inhoud aan de editie van 2014,  2015 en 2016. ​We verzorgden de communicatie (zoals brochures, posters, flyers), een spel, en we ontwikkelden het lesmateriaal (inhoud, beeld, tekst en vormgeving), welke bestaat uit een map met een serie van 14 uitdagende werkbladen.

DUTCHESS

LITTLE SISTER ~ KIDS FASHION

BLINK + EFTELING

ER WAS EENS... HET SPROOKJESBOOM MAGAZINE

SPAR Holding

DINNER OF HOPE PAKKET ORANGE BABIES

Uitgeverij mo'media

PRAKTISCHE BOSGIDS!