OPDRACHTGEVER

Deelgemeente IJsselmonde


WAT?

POP-UP atelier én winkel voor/met jongeren uit IJsselmonde

OPDRACHTGEVER

Deelgemeente IJsselmonde


WAT?

POP-UP atelier én winkel voor/met jongeren uit IJsselmonde

Jongeren uit Rotterdam IJsselmonde: TALENT POPS-UP!

Het Atelier is er voor jongeren uit IJsselmonde die ervaring willen opdoen en hun talent willen ontwikkelen op het gebied van Interieur & Styling. Door te doen ontdek je of het iets voor je is, of je er voor jezelf een toekomst in ziet, waar je talenten liggen, op jezelf te vertrouwen. De deelgemeente heeft ons gevraagd het Atelier op te zetten, aan te jagen en te begeleiden.

De begeleiders moedigden de deelnemende jongeren aan om op een creatieve manier te denken en dingen uit te proberen door het gewoon te doen. Ook hebben ze praktische dingen geleerd: ambacht en handwerk. De jongeren deden met veel inzet en enthousiasme mee. Zij maakten originele, mooie, gekke en hippe spullen: vrolijk gekleurde krukjes, stoelen, een kapstok, grote lampen, leuke potjes, gekke kastjes, krijtborden in allerlei vormen, kaarsjes, hippe kussens en zelfs een grote poef...

De jongeren openden een POP-UP winkel midden in IJsselmonde. Ze hebben de winkel zelf ingericht, keihard gewerkt. Letters met knalrood plakband op de ramen, de muren vol met rode stippen. De winkel puilde uit van de spullen. Er werd goed verkocht! De jongeren stonden ook met een grote kraam op de hippe Swan Market. 

GrowWizzKid

VISUELE IDENTITEIT - WEBSITE

Claudette van der Rakt

SERIE FOTO'S VAN MEISJE TOT PUBER TOT JONGE VROUW

Spar Holding

PRETTIGE KERST, WARME GROET, HANDJE HELPEN?!

BLINK + EFTELING

ER WAS EENS... HET SPROOKJESBOOM MAGAZINE