OPDRACHTGEVER

SPAR Holding


WAT?

Zomers inspiratie magazine voor een heerlijke zomer

OPDRACHTGEVER

SPAR Holding


WAT?

Zomers inspiratie magazine voor een heerlijke zomer

Zin in Zomer

In opdracht van SPAR Holding maakten we het 'Zin in Zomer' magazine vol inspiratie voor een heerlijke zomer. Zin om een avond lang te bbq-en, zin om te picknicken in het park, om eropuit te gaan, zin in in ijspret op warme dagen... Boordevol zomerse recepten, leuke winacties en specials over de bijzondere tomatenkwekerij Osdorp, over bakkers, FairTrade bananen en de weckpotten van Yvon Jaspers. 


De content bedachten we samen met SPAR, Renee ter Berg schreef de teksten en de fotografie werd verzorgd door Tim Eshuis en Lys Fotografie. Wij regisseerden alles en gaven het magazine vorm in aansluiting op de nieuwe huisstijl.


Hoofdredactie: Thea Haak, Mariëlle Lauwers, Monique Muller (SPAR) en deontwerpers.nl / Uitgever: SPAR / Concept, content, art-direction, styling en vormgeving: Marjet van Hartskamp, Peggy Theeuwen: deontwerpers.nl / Tekst: Renée ter Berg / Fotografie: Eshuis Fotografie, Studio Lys Fotografie, Renée Frinking Fotografie / Redactie-assistent: Marlies van Wijk (SPAR) / Druk- en bindwerk: Senefelder Misset / Oplage: 102.000

SPAR Holding

MERRY X-MAS: SJABLOON VOOR KERSTKAARTEN

SPAR Holding

SAMEN FEEST VIEREN! JUBILEUMMAGAZINE

Novamedia

RESTYLING PRODUCTCATALOGI VOOR ECI: DÉ BOEKENCLUB

SPAR Holding

SINT SPECIAL: STOOMBOOTKROON EN BOUWPLAAT