OPDRACHTGEVER

Marijn Scheeres


WAT?

De populaire rubriek uit PS van de Week (Het Parool) op groot formaat gebundeld

OPDRACHTGEVER

Marijn Scheeres


WAT?

De populaire rubriek uit PS van de Week (Het Parool) op groot formaat gebundeld

Zaterdagochtend in Amsterdam

Zaterdagochtend in Amsterdam: de populaire rubriek uit PS van de Week (Het Parool) op groot formaat gebundeld. Super dat wij het mochten vormgeven! 


“De foto’s van Scheeres zijn ­schitterende ­klassieke ­tableaus die je van links naar rechts en van boven tot beneden kan ­‘lezen’. Ze vervelen geen moment, net als de zaterdag zelf!” Erik Kessels

Marijn Scheeres fotografeert al sinds 2007 gezinnen, stellen en solisten op de zaterdagochtend in hun huis. Vaak aan het ontbijt, of bezig met omkleden om naar een sportwedstrijd of een clubje te gaan. In de weer, maar voor de lol. Bruisend van de goede zin. ‘Zaterdagochtend’ was de eerste fotorubriek die dit gevoel vastlegde. Ondanks vele navolgingen is Scheeres nooit overtroffen. Omdat zij over een uniek talent beschikt: ze fotografeert vooral het ongrijpbare en onzichtbare – de energie die in de lucht hangt. Niet de geportretteerden zijn de hoofdrolspeler, maar de levenslust en het verlangen die door de huizen razen.
We maakten voor Marijn een fotoboek zonder opsmuk, want haar foto's hebben dat niet nodig. Lekker groot, mooi papier, harde kaft en gaaf omslag!

Met bijdragen van Ronald Ockhuysen, Hans Aarsman, Hans Rooseboom, Jan Mulder, Hiske Versprille en Erik Kessels.

Chevron

~ SPECIALE UITGAVE ~ OPLEVERING GASPLATFORM B13

Hans Wilschut

~ SPECIALE UITGAVE ~ ATELIER RIJKSBOUWMEESTER

Dutchess

WEB / WEBSHOP / IDENTITEIT LUXURY DUTCH FASHION

Claus en Kaan Architecten / NAi Publishers

THE ROYAL NETHERLANDS EMBASSY IN MOZAMBIQUE ~ SPECIALE UITGAVE